Hallo, ik ben nieuw hier

Mijn naam is Constantin Sohn, en het is mij een genoegen om mijn rol in de digitale wereld van de redemptoristen (i.c. Provincie St.-
Clemens) voor te stellen.

Sinds 2018 werk ik als freelance mediamaker en heb ik voor gerenommeerde organisaties zoals Telekom, SAP, Fraunhofer, de Bundeszentrale für politische Bildung, IBM en Microsoft gewerkt.

Mijn werk omvat livestreaming, camerabediening, grafisch ontwerp, videobewerking en social media advies.
Dit zou echter niet mogelijk zijn geweest zonder mijn vader, Gunnar Sohn. Mijn vaardigheden zijn ontstaan uit de wens om hem in zijn werk te ondersteunen. Ik neem “het technische” over, zodat hij zich volledig kan concentreren op het redactionele werk.
Samen zijn we het team “Sohn@Sohn”.

Tijdens mijn schooltijd aan het Collegium Josephinum Bonn had ik geen idee welke fantastische projecten de redemptoristen van de provincie St.
Clemens realiseerde.
Maar nadat ik verschillende Indonesische paters had ontmoet en me meer met de missie had beziggehouden, kreeg ik zin om te helpen.

In mijn functie bij de redemptoristen wil ik nu mijn vaardigheden en ervaringen gebruiken om de digitale communicatie van de orde verder te ontwikkelen. Mijn doel is om een online aanwezigheid te creëren die de boodschappen van de orde effectief en aantrekkelijk overbrengt. Ik kijk ernaar uit om met mijn digitale kennis bij te dragen aan het presenteren van de waardevolle inhoud en activiteiten van de Redemptoristen van de provincie St. Clemens op een modern platform.

Op deze plek wil ik pater Jürgen Langer hartelijk bedanken. Hij heeft de samenwerking mogelijk gemaakt en was altijd een goede metgezel met een open hart.

Scroll naar boven